CONTACT
Tel: 0268/258006, 0268/506604, Fax: 0268/258355, e-Mail: primariagh@artelecom.net

Arhiva documente

• 16.08.2017 - Anunt - Concurs promovare in grad profesional superior pentru functionarii publici organizat in perioada 09-11.08.2017 - Rezultate finale


• 11.08.2017 - Anunt - Concurs promovare in grad profesional superior pentru functionarii publici - Rezultate interviu


• 09.08.2017 - Anunt - Concurs promovare in grad profesional superior pentru functionarii publici - Rezultate proba scrisa


• 02.08.2017 - Anunt - Concurs promovare in grad profesional superior pentru functionarii publici - Rezultate selectie dosare


• 17.07.2017 - Anunt - Concurs pentru ocuparea a doua posturi contractuale de executie vacante - Rezultate finale


• 14.07.2017 - Anunt - Concurs pentru ocuparea a doua posturi contractuale de executie vacante - Rezultate interviu


• 14.07.2017 - Anunt - Concurs pentru ocuparea a doua posturi contractuale de executie vacante - Rezultate proba practica


• 12.07.2017 - PHCL Nr. 6712/12.07.2017 - Proiect de Hotarare din 12.07.2017 privind rectificarea bugetului local pe anul 2017


• 07.07.2017 - Anunt - Organizare Concurs promovare in grad profesional superior pentru functionarii publici


• 23.06.2017 - Anunt - Organizare Concurs pentru ocuparea a doua posturi contractuale de executie vacante


• 19.06.2017 - Anunt - Campionatul de fotbal organizat cu ocazia evenimentului "Zilele Ghimbavului"


• 19.06.2017 - Anunt - Concurs pentru ocuparea unor functii publice vacante - Rezultate finale


• 16.06.2017 - Anunt - Concurs pentru ocuparea unor functii publice vacante - Rezultate interviu


• 14.06.2017 - Anunt - Concurs pentru ocuparea unor functii publice vacante - Rezultate proba scrisa


• 09.06.2017 - Anunt - Concurs pentru ocuparea unor functii publice vacante - Rezultate selectie dosare


• 24.05.2017 – Lansare Concurs solutii pentru Dezvoltarea spatial a orasului Ghimbav; Informatii referitoare la Tema concursului, Regulamentul concursului pe adresahttp://www.concursarhitectura.ro



• 23.05.2017 - Principii ce rezulta din jurisprudenta CEDO in cauzele privind neexecutarea hotararilor judecatoresti pronuntate impotriva unui debitor public


• PHCL 24.04.2017 - Proiect de Hotarare privind aprobarea bugetului local pe anul 2017

25.04.2017 - Proces-verbal - Afisarea Proiectului de hotarate privind aprobarea bugetului local pe anul 2017 ]


• SNA - Plan de Integritate - Orasul Ghimbav


• 22.02.2017 - Anunt - Finalizarea procedurii de atribuire a autorizatiilor taxi


• 16.02.2017 - Comunicare de acceptare a ofertei de vanzare - Rap Invest SRL


Declaratie de aderare - Strategia Nationala Anticoruptie - Doc. Nr. 12063/16.12.2016 


• 12.05.2017 - Anunt - Concurs pentru ocuparea unor functii publice vacante

[ Bibliografie -descarcare fisier]


• 25.04.2017 - Anunt publicitar - Concurs pentru ocuparea unor functii publice vacante - Rezultate proba scrisa


• 20.04.2017 - Anunt publicitar - Concurs pentru ocuparea unor functii publice vacante - Organizare proba scrisa


• 12.04.2017 - Anunt - Concurs - sef serviciu SVSU - Rezultate finale


• 11.04.2017 - Anunt - Concurs - sef serviciu SVSU - Rezultate interviu


• 07.04.2017 - Anunt - Concurs - sef serviciu SVSU - Rezultate proba scrisa


• 31.03.2017 - Anunt - Concurs - sef serviciu SVSU - Selectie dosare


• 24.03.2017 - Anunt publicitar - Concurs pentru ocuparea unor functii publice vacante

[ Bibliografie - descarcare fisier ]


• 17.03.2017 - Anunt - Concurs pentru ocupare post vacant SVSU - sef serviciu


25.02.2016 - Anunt - Concurs ocupare functii publice vacante - Proba scrisa - Rezultate contestatii

25.02.2016 - Anunt - Concurs ocupare functii publice vacante - Rezultate interviu

25.02.2016 - Anunt - Concurs ocupare functii publice vacante - Rezultat final concurs 23-25.02.2016

23.02.2016 - Anunt - Concurs ocupare functii publice vacante - Rezultate selectie pentru interviu

17.02.2016 - Anunt - Concurs ocupare functii publice vacante - Rezultate selectie dosare pentru proba scrisa din 23.02.2016

Anunt - Comunicare rezultate finale la concursul organizat in perioada 09-11.02.2016

Anunt concurs - CIPT Ghimbav - Rezultatele la proba scrisa din 09.02.2016

Anunt concurs - Proba scrisa - CIPT Ghimbav

03.02.2016 - Anunt - Concurs ocupare functii publice vacante

22.01.2016 - Anunt - Concurs ocupare functii publice vacante

18.01.2016 - Anunt - Concurs ocupare posturi - C.N.I.P.T. Ghimbav - Document Nr. 579/18.01.2016

11.12.2015 - Anunt - Concurs ocupare posturi - C.N.I.P.T. Ghimbav - Proces-verbal Nr. 11911/11.12.2015

23.11.2015 - Anunt - Concurs ocupare posturi - Centrul de Informare si Promovare Turistica Ghimbav


• 28.12.2016 - Anunt - Examen de promovare profesionala in treapta imediat superioara postului de bibliotecar, treapta I organizat in 28.12.2016 - Rezultat


• 27.12.2016 - Anunt - Examen de promovare profesionala in treapta imediat superioara postului de bibliotecar, treapta I - Rezultat selectie dosare


• Dispozitia Nr. 272/12.12.2016 - Convocarea Consiliului Local Ghimbav in sedinta ordinara


• 20.12.2016 - Anunt - Examen de promovare in grad profesional imediat superior - Rezultate finale - Promovare

• 20.12.2016 - Anunt - Examen de promovare in grad profesional imediat superior - Interviu

• 20.12.2016 - Anunt - Examen de promovare in grad profesional imediat superior - Proba scrisa


• Ghimbav Oras de poveste - Vine Mos Craciun - Program artistic - 23.12.2016


• 13.12.2016 - Anunt - Examen de promovare in grad profesional imediat superior - Selectie dosare


• 12.12.2016 - Anunt - Examen de promovare in grad sau treapta profesionala imediat superioara a postului de bibliotecar, treapta I, din aparatul de specialitate al primarului orasului Ghimbav


06.12.2016 - Anunt - Atribuirea autorizatiilor de transport persoane in regim de taxi in Orasul Ghimbav


21.11.2016 - U.A.T. Ghimbav - Anunt


21.11.2016 - Anunt - Concurs pentru ocuparea unor functii publice de executie vacante (16-18.11.2016) - Rezultate finale


18.11.2016 - Anunt - Concurs promovare in grad profesional superior pentru functionarii publici

  [ Bibliografii - descrcare fisier ]


18.11.2016 - Anunt - Concurs pentru ocuparea unor functii publice de executie vacante - Rezultate interviu


16.11.2016 - Anunt - Concurs pentru ocuparea unor functii publice de executie vacante - Rezultate proba scrisa


10.11.2016 - Anunt - Concurs pentru ocuparea unor functii publice de executie vacante - Rezultat selectie dosare


18.10.2016 - Instiintare - cu privire la lucrarile ce se executa in cartierul Florilor


PHCL 17.10.2016 - Proiect de Hotarare privind rectificarea bugetului local pe anul 2016


17.10.2016 - U.A.T. Ghimbav - Anunt - Reabilitarea Bisericii Evanghelice Fortificate din Ghimbav


17.10.2016 - Anunt - Concurs pentru ocuparea unor functii publice de executie vacante

  [ Bibliografie - descarcare fisier]


07.10.2016 - Anunt - PMUD Ghimbav - Campanie de informare - Invitatie la dezbatere publica


03.10.2016 - Planul de Mobilitate Urbane Durabila (PMUD) Ghimbav - Anunt


28.09.2016 - Anunt - Concurs pentru ocuparea unor functii publice vacante - Rezultate interviu

28.09.2016 - Anunt - Concurs pentru ocuparea unor functii publice vacante - Rezultate proba scrisa

23.09.2016 - Anunt - Concurs pentru ocuparea unor functii publice vacante - Rezultate selectie dosare


20.09.2016 - Anunt - Concurs ocupare post vacant - Serviciul voluntar pentru situatii de urgenta - Rezultate proba scrisa

12.09.2016 - Anunt - Concurs ocupare post vacant - Serviciul voluntar pentru situatii de urgenta - Rezultate selectie dosare

• 26.08.2016 - Anunt - Concurs pentru ocuparea unui post vacant - Serviciul voluntar pentru situatii de urgenta


26.08.2016 - Anunt - Concurs pentru ocuparea unor functii publice vacante - Proba scrisa


20.07.2016 - Anunt - Concurs pentru ocuparea unor functii publice vacante - Selectie dosare


04.07.2016 - Anunt - PMUD Ghimbav 2016 - Dezbatere publica


30.06.2016 - Anunt - privind noul nomenclator stradal si functionarea S.P.C.L.E.P. Ghimbav


27.06.2016 - Anunt Publicitar - Concurs pentru ocuparea unor functii publice vacante


30.05.2016 - Dispozitia Nr. 79 - Dispozitie privind actualizarea delimitarii sectiilor de votare in Orasul Ghimbav


25.04.2016 - Anunt concurs - 1 post Sef serviciu al Serviciului voluntar pentru situatii de urgenta


Planul de Mobilitate Urbana Durabila a Orasului Ghimbav (PMUD Ghimbav) - Prezentare


28.03.2016 - Anunt - Atribuire loturi case - amanata

28.03.2016 - Anunt - Modernizare infrastructura rutiera urbana


18.03.2016 - Nomenclator stradal - Anunt


17.03.2016 - Informare cetateni


Dispozitia Nr. 29/01.02.2016 - Convocarea Consiliului Local Ghimbav in sedinta ordinara


Lansarea noului Brand al Orasului Ghimbav - Invitatie - 22 decembrie 2015 ora 16:30 in Sala de Consiliu a Primariei Ghimbav


Document Nr. 7682 / 14.08.2015 - Campanie de sustinere a construirii Aeroportului International Brasov Ghimbav

Programul National de Dezvoltare Rurala - 2014-2020


Impozite si Taxe

Document Nr. 11497/03.12.2015 - Impozite si Taxe - Anunt - persoane juridice

Document Nr. 11498/03.12.2015 - Impozite si Taxe - Anunt - persoane fizice


Informatii de interes public

Raport privind activitatea desfasurata de Primaria Orasului Ghimbav in anul 2014

Cooperarea si asocierea cu alte autoritati ale administratiei publice locale, in vederea promovarii unor interese comune

Activitatea Comisiei Locale de Aplicarea Legilor Fondului Funciar Ghimbav

Reprezentantii Comisiei Locale Ghimbav de Aplicare a Legilor Fondului Funciar conform Ordinului Prefectului Nr. 849/16.08.2005


Proiect de Hotarare Nr. 682 / 27.01.2015 - Aprobarea bugetului local pe anul 2015

Rapoartele de Evaluare a implementarii Legii 544/2001 si a Legii 52/2003 in anul 2014


10.06.2013 - Declaratie de aderare - Strategia Nationala Anticoruptie 


Primaria Orasului Ghimbav