l-ghimbav
17.10.2024 – Proiect ERASMUS & Școala Gimnazială Ghimbav

17.10.2024 – Proiect ERASMUS & Școala Gimnazială Ghimbav

Școala Gimnazială Ghimbav participă în premieră la un parteneriat pentru cooperare pe domeniul educație școlară care se adresează elevilor și cadrelor didactice din învățământul primar. Proiectul este foarte ofertant deoarece urmărește o temă de interes: dezvoltarea atitudinilor și comportamentelor pozitive față de mediu a elevilor aflați la vârsta școlii primare pentru a deveni adulți care iubesc, prețuiesc și salvează mediul în care trăiesc, sensibili și conștienți la problemele acestuia.

În săptămâna 14 – 19 octombrie 2024 se desfășoară Erasmus Days. Școala Gimnazială Ghimbav a organizat evenimente pentru a sărbători oportunitățile oferite de programul Erasmus+ și beneficiile participării la activitățile proiectului din cadrul acestuia.
În 15 octombrie 2024, începând cu ora 18:00, s – a desfășurat conferința online la care au participat elevi, părinți, profesori și reprezentanți ai comunității prin care a fost popularizată demararea noului proiect Erasmus+ KA210-SCH – Parteneriate la scară mică în educația școlară Our Sustainability and Eco-School Adventure with GreenWeb Games (Sustenabilitatea și aventura eco – școlară prin jocuri digitale „verzi”).

Pe parcursul săptămânii se derulează și concursul de logo – uri pentru proiect, care va fi finalizat vineri, 18 octombrie 2024, cu alegerea logo-ului câștigător de către un juriu format din părinți, profesori și reprezentanți ai comunității locale.

[ citește detaliat … ]

 

 

Anteriorul Anunț – Acordare tichete sociale pe suport electronic
Contactează-ne!
Link-uri rapide