l-ghimbav
Orașul Ghimbav, promovat la Summit-ul IRE din Salzburg

Primarul orașului Ghimbav, Ionel Fliundra, descrie experiența plăcută avuta la Summit-ul din Salzburg. Reamintim faptul că orașul Ghimbav este membru deplin al Institutului Regiunilor Europene – IRE.

De anul trecut orașul Ghimbav este membru deplin al IRE motiv pentru care am răspuns invitatiei de a participa la acest SUMMIT unde am avut parte de o primire prietenoasă și călduroasă în același timp de către Dl Prof.Dr FRANZ SCHAUSBERGER Președintele IRE (Institutul Regiunilor Europene) astăzi la deschiderea lucrărilor la SUMMIT-ul IRE care se desfășoară la Salzburg.

Prezentarea și promovarea orașului nostru este prioritate pentru noi, aici avem posibilitatea să fim mai cunoscuți atât pentru cei din vestul Europei dar și pentru cei din est aici participând reprezentanți din Georgia, Macedonia, Ukraina, Moldova, Serbia, Albania , Bosnia, Croația.

Participă deasemenea politicieni de marcă printre care aș aminti:
KARL NEHAMMER Cancelarul federal al republicii Austria, KAROLINE EDSTADLER Ministrul federal pentru UE al Austriei, JOHANNES HAHN Comisar European buget-finanțe, GERALD HESZTERA Ministru federal de interne.
și mulți specialiști în diverse domenii de activitate.

Cu respect
Primar,
Ionel Fliundra

Sursa articolului: transilvania365.ro
Detalii: Ionel FLIUNDRA

Actualizare în 13.04.23 – 12:56 de către Administrator

Anteriorul Anunț – Examen de promovare în clasă – funcție publică de execuție – Rezultate finale
Contactează-ne!
Link-uri rapide